Optifabrik Gözlük Sanayi tarafından üretilen Toms Teddy 1500 tane optik mağaza vitrinlerinde yerini aldı. Optifabrik yönetim kurulu üyesi Namık Vurtak, ‘’Toms Teddy markamızı hem güneş gözlüğü hem de optik gözlük kategorisinde üretiyoruz. Herkes tarafından üretim kalitemizin beğenilmesi bizi mutlu ve motive ediyor. Yatırımlarımız her geçen artarak devam ediyor’’ dedi.

Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda 15’den fazla ülkede bayilik ve distribitörlükleri bulunan Toms Teddy markası her yıl Silmo İstanbul optik fuarında yerini alıyor.

‘’Türkiye’de her yıl ortalama 20 milyon adet gözlük satılmaktadır, bu miktarın ortalama 12 milyon adeti ithal edilmektedir. Bu yaklaşık olarak 500 milyon TL’lik gözlük ithalatı demektir. Gözlük ithalatının üretim miktarına göre daha fazla olması optik sektörüne yatırım kararı almamıza sebep oldu. 2021 yılı sonu hedefimiz 5000 optik mağazada Toms Teddy gözlüklerini görmek. Bunun için hem üretim kapasitemizi arttırıyoruz, hem de satış ekibimizin pazarlama alanını genişletiyoruz. Her bölgede optik mağazaları ziyaret eden satış personelinin yanı sıra günümüz şartlarına da ayak uydurarak optik mağazalara özel online B2B sistem satın alma avantajı sunuyoruz’’ diye Namık Vurtak, Toms Teddy markasını tüm dünyada ülkelerinde görmek istediklerini belirtti.

2015 yılında Balıkesir Ayvalık’ta kurulan Optifabrik Gözlük Fabrikası, 50’den fazla personeli ile 2000 metre kare kapalı alanda faaliyet göstermektedir.

http://www.krttv.com.tr/saglik/toms-teddy-gunes-gozlukleri-1500-optik-magazada-h35861.html